abu graibSituationen nu liknar situationen efter den 11e september och ”the twin towers”. Vi vet vad som kom efter. Ett olagligt krig mot Irak.  Det fanns inga WMD, massförstörelse vapen, vilket med all önskvärd pregnas framfördes av Hans Blix i FNs säkerhetsråd.

Hans Blix (chef för FNs vapeninspektörer)  fick dock, i säkerhetsrådet, se sig överkörd och hunsad av en uppblåst och stöddig Collin Powell, amerikansk försvarsminister (som nu tydligen ångrat sig).guantanamo

Sen kom det 2a Irakkriget,  Abu Greib, Guantanamo, ”a few rotten appels” och uppbyggnad av svårsynad ”säkerhetsarkipelag” i USA, osynade FRA leveranser av fiberkommunikation till NSA u.z.w., u.z.w.

Finns all anledning att även fortsättningsvis ha tummen i ögat på storebror och hans glupande övervakningsaptit.

It's only fair to share...Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookPrint this page