Satt just och läste Naturskyddsföreningens mycket läsvärda rapport ”100 % ekologiskt”. Rapporten handlar om vårt extremt fossilenergiberoende jordbruk och hur detta kan ställas om i agroekologiskt hållbar riktning. Läs rapporten på.

På sidan 23 hittade jag en beskrivning av ett ekologiskt jordbruk på Ljusterö i Roslagen. Hillevi Rundström som driver jordbruket har intervjuats för rapporten. Hon har en mycket bestämd uppfattning om det som försiggår i hemlighuset ”Så länge man inte sätter in människan i ekosystemet och recirkulerar våra rester blir det aldrig riktigt bra”. Precis vad jag tycker också.

Dags alltså att skrida till handling och köpa en torrtoa från Torrtoa.se. Klicka på fotot!

torrtoa

It's only fair to share...Email this to someoneTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookPrint this page